Om iets te krijgen wat je nog nooit had, moet je iets doen wat je nog nooit deed.

Anders ondernemen.


In 2012 heb ik mogen kennismaken met een andere manier van ondernemen. Wat mij aansprak in deze vorm van ondernemen is de lage investering en risicoprofiel, gezonde winstmarge, opereren in een groeimarkt en de samenwerking met een groep ondernemers. Deze groep van ondernemers hebben franchise, E-commerce en netwerkmarketing weten te combineren tot een uniek business concept. Ondanks de huidige economische situatie vindt in dit bedrijf nog wel flinke groei plaats. Daarbij kan ik dit bedrijf uitbouwen naast mijn ander werkzaamheden.


De unieke benadering van netwerkmarketing, waarbij ik als onafhankelijke distributeur samenwerk met Wellness International Network, heeft zich in de afgelopen jaren positief bewezen.

Dit blijkt onder meer uit het feit dat WIN voor de vierde keer in de Top 500 bedrijven met het beste imago in Nederland zijn opgenomen.

Na eerdere vermeldingen zijn wij in 2012 gestegen tot in de top 100 op plaats 84!


Ik ben nog op zoek naar gedreven zakenpartners (full- of parttime).

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, ben je toe aan echte verandering en sta je open om naar andere mogelijkheden te kijken neem dan contact met mij op.

Na dit contact kunnen we overgaan tot een nadere kennismaking.

Voor contact via e-mail maak gebruik van de contactpagina.

Of neem telefonisch contact op via 06 26 138 044. Ik ga graag met je in gesprek om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.