In een korter tijdsbestek, met de helft minder energie, betere resultaten.

PMA Quickscan vergroot doelgericht zakelijk en individueel succes.
De PMA Quickscan bestaat uit 16 zeer zorgvuldig gekozen stellingen, die gebaseerd zijn op meer dan 25 jaar onderzoek in het bedrijfsleven. PMA Quickscan wordt al jaren in Europa en de Verenigde Staten toegepast in zakelijke- en persoonlijke coachingstrajecten. Zij die u voorgingenzijn enthousiast over het toepassen van de PMA methode en het gebruik van de Quickscan. De PMA Quickscan geeft concreet en overzichtelijk weer wat er werkelijk binnen de organisatie speelt.


De PMA Quickscan draagt bij aan:Een onderneming bouw je niet alleen op door het benoemen van de sterke en zwakke aspecten.


Aan de hand van de uitkomsten van de Quickscan wordt er een helder rapport geschreven, waarin de sterke en zwakke aspecten van de onderneming naar voren komen. Bedrijfsblindheid is op iedere organisatie van toepassing. Daarom wordt er, in samenwerking met de directie, een businesscoachingstraject op maat gemaakt. De businesscoach richt zich tijdens het coachingstraject voornamelijk op het proces van verandering bij mens en organisatie.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.