Oplossingsgericht business coachingstraject voor blijvende verandering zonder terugval.

Er is vaak een schril contrast tussen hoe het managementteam veranderingen ervaart en hoe deze door de medewerkers ervaren wordt. Business coaching leidt tot een open communicatie tussen het managementteam en de medewerkers van uw organisatie. Als de neusen dezelfde kant op wijzen ontstaan er nieuwe mogelijkheden en invalshoeken om hetzelfde te bereiken, langs andere wegen.


Juist omdat PMA meer is dan een coachingsmethode is zij zo succesvol. PMA methode gaat uit van het individu en niet van een methodiek. De quickscan en het business coachingstraject halen de onderste steen boven, waardoor er ruimte voor groei ontstaat.


Business coaching levert de organisatie de volgende voordelen op:Business coaching in welke situatieDe oplossing ligt niet in het aanleren van nieuwe vaardigheden, maar in het opsporen en neutraliseren van de oorzaak van ongewenst gedrag.


Business coaching voor wieNeem contact op voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of business coaching door PMA-CTC ook voor uw organisatie de nodige voordelen kan opleveren.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.