Consultancy

Consultancy biedt uw organisatie een passende bijdrage bij het optimaliseren en bevorderen van de uw managementprocessen of bedrijfsvoering.


Met consultancy door PMA-CTC maakt u een einde aan:PMA-CTC slaat de brug tussen verschillende facetten van de bedrijfsvoering. De PMA Quickscan, business coaching en een onafhankelijk vertrouwenspersoon behoren tot de mogelijkheden om managementprocessen tot optimaliseren en bevorderen. Hierdoor wordt er concreet en overzichtelijk weer gegeven wat er daadwerkelijk in de organisatie speelt. PMA-CTC ondersteunt en adviseert het managementteam bij het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van diverse processen. Met hart voor organisatie en personeel, creëert PMA-CTC samen met het managementteam draagvlak en begrip voor de door te voeren veranderingen.


U kunt bij ons terecht voor consultancy op het gebied van :Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen de wensen en verlangens van de organisatie besproken worden. Zodoende kan ik uw onderneming adviseren over het plan van aanpak.