PMA persoonlijke coaching

Zonder dat we het weten zitten we vol met overtuigingen die ons verhinderen de obstakels in ons leven te overwinnen. PMA-CTC maakt tijdens de persoonlijke coachingssessies gebruik van gedetailleerde vraagtechnieken om inzicht te krijgen in het geen jou belemmert. Door je van deze boosdoeners, ook wel bad clusters genoemd, bewust te worden kan je het tij keren.


Een greep uit de klachten waarvoor persoonlijke coaching ingezet kan worden:PMA persoonlijke coaching pakt direct de boosdoener aan:


PMA is een coachingsmethode om diep gewortelde patronen, gedachten, gevoelens, gedragsuitingen, pijn en overtuigingen te ontmantelen. Gedurende onze opvoeding en overgang naar volwassenheid nemen we deze patronen en overtuigingen met ons mee. Dit gebeurt bijna altijd op onbewust niveau. Het heeft het geen zin om een schuldige aan te wijzen voor ons gebrek aan succes, gezondheid of relaties. PMA persoonlijke coaching verwijdert definitief deze overtuigingen en patronen (die soms al generaties oud zijn) uit jouw systeem. Klachten zoals vermoeidheid, gebrek aan innerlijke kracht of gejaagdheid zijn verleden tijd dankzij PMA persoonlijke coaching. De klachten waar we tegenaan lopen zijn over het algemeen te verdelen in drie categorieën.


  • Gezondheidsklachten
  • Minimaal 75% van onze gezondheidsklachten wordt veroorzaakt door (onbewuste) en diep gewortelde patronen, overtuigingen, gedachten en gevoelens. Steeds meer mensen met gezondheidsklachten worden door de gezondsheiszorg weer naar huis gestuurd met de mededeling dat de doktoren niets kunnen vinden. De oorzaak hiervan is dat gezondheidsklachten vaak een logisch gevolg zijn van het feit dat we niet lekker in ons vel zitten. Gezondheidsklachten kunnen worden geïnterpreteerd als waarschuwingen van ons onderbewuste. Het zijn signalen dat de tijd is aangebroken om verandering aan te brengen. PMA persoonlijke coaching begeleidt je naar een gezonder lichaam en een gezondere geest.


  • Relaties
  • Het leven bestaat uit contact met andere mensen in diverse vormen van relaties. De interactie vindt plaats op vriendschappelijk, relationeel, privé, zakelijke of familiair niveau. Relaties, in welke vorm dan ook, versterken en bevestigingen elkaars patronen en verwachtingen. PMA persoonlijke coaching begeleidt je in het opbouwen en verstevigen van gezonde relaties.


  • Succes
  • Succes is waar we eigenlijk allemaal naar streven, zonder ons echt bewust te zijn wat dit nou werkelijk betekent. Voor de één staat het succesvol zijn synoniem voor veel geld verdienen, een top functie bekleden, doen wat je leuk vindt of misschien zelfs wel aanzien hebben. Tijdens de PMA persoonlijke coaching wordt de essentie van je wens naar succes helder.    Terug omhoog